Atatürk’ü Anma Konseri

14.11.2015 10:57:00

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı İzmir Devlet Klasik Türk Müziği Korosunun sunumu, Eraslan Vakfı ve Özel Ege Lisesinin katkılarıyla düzenlenen Atatürk Anma Konseri Yüksel Eraslan Kültür Merkezinde gerçekleşti. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 77. yıl dönümünde onu ve silah arkadaşlarını anmak amacıyla okulumuzda hafta boyunca gerçekleşen etkinliklerden biri olan anma konserinde Atatürk’ün sevdiği şarkılar devlet korosu tarafından 10 Kasım akşamı seslendirildi.

Özel Ege Lisesi ve Eraslan Vakfı yöneticilerinin, öğretmenlerin, velilerin ve İzmirlilerin katıldığı konserde duygulu anlar yaşandı. Koro sanatçılarından oluşan topluluğun ardından sahne alan Devlet Korosu Solisti Derya Öyünç gönülleri fethetti. Özel Ege İlköğretim Kurumu Müdürü Sibel Şenol okulumuz adına solistimize çiçek sunarak teşekkür etti.

Atamızı saygı, minnet ve rahmetle andığımız sanat akşamının gerçekleşmesinde emeği geçen Devlet Korosu’na sonsuz teşekkür ederiz