Cumhuriyet Konseri Eraslan Vakfının Katkılarıyla Gerçekleşti

07.11.2015 12:25:00

Özel Ege Lisesi ve Eraslan Vakfının birlikte düzenlediği Cumhuriyet Bayramı Özel Konseri, İzmir Devlet Klasik Türk Müziği Korosu tarafından Yüksel Eraslan Kültür Merkezinde sunuldu. Özel Ege Lisesi yöneticileri, çalışanları, veli ve öğrencilerinin katıldığı konserde Türk Müziği’nin birbirinden güzel eserleri seslendirildi. İlk bölümde koro izleyicilerin karşısına çıkarken, ikinci bölümde Solist Mustafa Uğur sahne aldı.

Özel Ege Lisesi Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları kapsamında gerçekleşen konserin sonunda Özel Ege Ortaokulu Müdür Yardımcısı P. Betül Ernas, Solist Mustafa Uğur’a teşekkür ederek çiçek sundu. Özel Ege Lisesi ve Eraslan Vakfı olarak başta Devlet Korosunun müdürlüğü olmak üzere bu güzel sanat akşamı için tüm ses ve saz sanatçılarına teşekkür ederiz.