Eraslan Vakfı Bursiyerleri 2018 Yılı Üniversite Başarıları

05.10.2018 10:35:00

Eraslan Vakfı Bursiyerleri Başarı Geleneğini Sürdürdü

Eraslan Vakfının 2018 yılında mezun olan bursiyerleri Özel Ege Lisesinin başarı geleneğini sürdürdü. Vakıf bursiyerlerimizin yüzde 90’ı ülkemizin ve yurt dışındaki saygın üniversitelerin yüksek puanlı bölümlerine yerleşti.

Eraslan Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Eraslan, 27. dönem mezunları olarak eğitimlerini tamamlayan 10 bursiyerin 9’u üniversiteye yerleştiğini dile getirdi. Öğrencileri kutlayan Eraslan, “Vakfımız uzun eğitim yolculuğunda çocuklarının en iyi şartlarda eğitim alması için çaba gösteren ailelere burs imkânlarıyla kolaylaştırıcı bir rol üstleniyor.  Çocuklarımızın ve gençlerimizin nitelikli eğitime ulaşmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Onların geleceğe dair hayallerini gerçekleştirmelerine olanak yaratıyoruz. Öğrencilerimiz de gösterdikleri başarı ile bizleri biz kez daha gururlandırdı.  Bursiyerlerimizin % 40’ı tıp, %20’si mimarlık, %30’u hukuk, ekonomi-işletme ve mühendislik, %20’si ise yurt dışı üniversitelerini tercih etti.  Öğrencilerimize üniversite ve meslek yaşamlarında başarılar diliyoruz.” diye konuştu.

Eraslan Vakfı Bursiyerlerinin Yerleştiği Üniversiteler

Bocconi Üniversitesi

Uluslararası Ekonomi ve İşletme (İTALYA)

Doğu Akdeniz Üniversitesi