Eraslan Vakfı Bursiyerleri 2019 Yılı Üniversite Başarıları

02.09.2019 10:35:00

Eraslan Vakfının 2019 yılında mezun olan bursiyerleri Özel Ege Lisesinin başarı geleneğini sürdürdü.  Önceki yıllarda olduğu gibi bursiyerlerimiz bu yıl da ülkemizde ve yurt dışında bulunan saygın üniversitelere yerleşti.

Eraslan Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Eraslan, 28. dönem mezunları olarak Özel Ege Lisesindeki eğitimlerini tamamlayan bursiyerleri kutlarken sözlerini şu şekilde sürdürdü:  “Vakfımız, çocuklarımızın uzun eğitim yolculuğunda onlara en iyi şartlarda imkânlar sunmak için çalışan ailelerin yanında yer almayı kendine görev edinmiştir. Burs imkânlarımızla çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimine katkı koyarak onların geleceğe dair hayallerini gerçekleştirmelerine olanak yaratıyoruz. Gösterdikleri başarılarla bu sene de bizleri gururlandıran mezunlarımıza üniversite ve meslek yaşamlarında başarılar diliyoruz. Yolları açık olsun.

Eraslan Vakfı Bursiyerlerinin Yerleştiği Üniversiteler

Başkent Üniversitesi                             Tıp

Başkent Üniversitesi                             Tıp

Beykent Üniversitesi                             Tıp (%50 İndirimli)