Eraslan Vakfı Bursiyerleri 2022 Yılı Üniversite Başarıları

24.08.2022 15:20:00

Özel Ege Lisesinin başarı geleneğini 2022 YKS’de de sürdüren Eraslan Vakfı bursiyeleri, 31. Dönem mezunları olarak ülkemizin ve yurt dışındaki saygın üniversitelerin yüksek puanlı bölümlerine yerleşti.

Eraslan Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ebru Eraslan, eğitimlerini Eraslan Vakfı bursiyeri olarak tamamlayarak mezun olan öğrencilerimizin yüzde 75’inin üniversiteye yerleştiğini dile getirerek “2014 yılından bu yana faaliyetlerini eğitim alanında sürdüren Eraslan Vakfı olarak bursiyelerlerimizin çabalarının karşılığını başarılı bir şekilde aldıklarından dolayı mutluyuz. Ülkesini birçok alanda gururla temsil etmeye devam edecek olan gençlerimizle gurur duyuyoruz. 2022 yılında Özel Ege Lisesinden mezun olan öğrencilerimize üniversite ve meslek yaşamlarında başarılar diliyoruz.” dedi.

Eraslan Vakfı Bursiyerlerinin Yerleştiği Üniversiteler

İstanbul Üniversitesi                          Diş Hekimliği

İTÜ                                                     Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği (İngilizce)

Bocconi Üniversitesi (İtalya)              Uluslararası İlişkiler ve Siyaset