Eraslan Vakfı Bursiyerleri Başarı Geleneğini Sürdürdü

18.08.2017 09:55:00

Eraslan Vakfının 2017 yılında mezun olan bursiyerleri Özel Ege Lisesinin başarı geleneğini sürdürdü. Vakıf bursiyerlerimizin yüzde 93,75’i ülkemizin ve yurtdışındaki saygın üniversitelerin yüksek puanlı bölümlerine yerleşti.

Eraslan Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Eraslan, 26. dönem mezunları olarak eğitimlerini tamamlayan 16 bursiyerin 15’inin üniversiteye yerleştiğini dile getirdi. Öğrencileri kutlayan Eraslan, “Vakfımız uzun eğitim yolculuğunda çocuklarının en iyi şartlarda eğitim alması için çaba gösteren ailelere burs imkânlarıyla kolaylaştırıcı bir rol üstleniyor.  Çocuklarımızın ve gençlerimizin nitelikli eğitime ulaşmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Onların geleceğe dair hayallerini gerçekleştirmelerine olanak yaratıyoruz. Öğrencilerimiz de gösterdikleri başarı ile bizleri biz kez daha gururlandırdı.  Bursiyerlerimizin yüzde 47’si tıp, yüzde 20’si mühendislik fakültelerini, yüzde 20’si ise yurt dışı üniversitelerini tercih etti.  Öğrencilerimize üniversite ve meslek yaşamlarında başarılar diliyoruz.” diye konuştu.

Eraslan Vakfı Bursiyerlerinin Yerleştiği Üniversiteler

Ankara Üniversitesi Eczacılık (İngilizce)
Bocconi University International Economics and Management (İTALYA)
Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği (İngilizce)