Eraslan Vakfı Mutlu Gün Kartları ve Çelenk Bağışlarınızı Kabul Ediyor

24.06.2016 14:00:00

Değerli Veliler, Değerli Hayırseverler,

Özel Ege Lisesi çok uzun yıllardan bu yana, mutlu gün kutlamalarını ve başsağlığı dileklerini bildirmek için çiçek göndermek yerine, Türk Eğitim Vakfına (TEV) veya Ege Orman Vakfına bağışta bulunmaktadır. Hatta bu gelenek okulda öylesine yaygındır ki okulumuza gelen konuşmacılara çiçek sunmak yerine, Ege Orman Vakfından temin ettiğimiz fidan sertifikalarıyla teşekkür edilmektedir. Daha yaşanılabilir bir dünyanın varlığına pozitif etki yaratmak adına öğrencilerimize de aynı bilinci vermeye çalışıyoruz. Öğretmenler gününde tüm sınıflarımız öğretmenlerini fidan bağışı yaparak kutluyor. Dolayısıyla Özel Ege Lisesi ormanı bu bilincin sonucunda okulumuzun, öğrencilerimizin ve ailelerimizin katkılarıyla var edilebildi. Bağışlarımızı insanlığa hizmet etmek, yaşanılabilir bir dünyanın varlığına katkıda bulunmak amacıyla artık Eraslan Vakfı üzerinden sürdürmekteyiz.

Değerli Aileler,

2014 yılında okulumuzun sahibi olan Eraslan Ailesi tarafından kurulan Eraslan Vakfı da benzer nitelikteki yüce amaçlara hizmet etmektedir. Vakfımız, olanakları sınırlı başarılı çocuk ve gençlerin nitelikli eğitime erişiminde ailelere katkıda bulunmak; sağlık alanında yardıma ihtiyaç duyan kişi ve kurumlara kaynak yaratmak; bilim, kültür, sanat ve spor alanında nitelikli eser ve projelerin ortaya çıkmasına olanak sağlamak suretiyle ülkemizin daha müreffeh bir ülke olması için çalışmalar yapmak amacıyla kurulmuştur.

Bilindiği üzere vakıflar, dernekler toplumdan destek alarak ayakta durur ve ulvi hizmetlerini sürdürmeye devam eder. Sivil toplum kuruluşları topluma mal olabildiği, bağışlarını artırabildiği sürece ayakta kalabilir. Geçmişten bu yana paylaşmayı, yardımlaşmayı toplum hayatımızın mukaddes bir unsuru olarak ortaya koyan Anadolu kültürünün yanı sıra bağışçılık anlayışı, batılı anlamda da toplum hayatını düzenleyen, iyiliğin ve faydanın yaygınlaştırılması adına önemli bir müessesedir.

2016 Haziran ayından itibaren mutlu gün kartlarınızı, geçmiş olsun dileklerinizi ve başsağlığı çelenklerinizi Eraslan Vakfı aracılığıyla ileterek vakfımıza bağışta bulunabilirsiniz. Başta eğitim olmak üzere, toplum hayatının ihtiyaç duyulan her alanında varlığını sürdürmeyi hedefleyen ve Özel Ege Lisesinin nitelikli, donanımlı insan yetiştirme vizyonunu paylaşan vakfımız sizlerin katkılarıyla güçlenecektir.

Değerli olanı, fayda yaratanı desteklemenin; insanlığın ortak yararına hizmet edeni yüceltmenin hepimizin gayesi olması dileğiyle ve saygıyla duyururuz.

Bağışlarınız için,

Telefon: +90.232.375 50 75 bize ulaşabilirsiniz.

Hesap Bilgileri,

Eraslan Vakfı