Eraslan Vakfından Engel Tanımayan Sanata Destek

07.12.2016 14:00:00

Karşıyaka Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü (RAM), Dünya Engelliler Günü kapsamında Eraslan Vakfının katkılarıyla “Sanat Engel Tanımaz” sergisi düzenledi.

Özel eğitim okullarında eğitim gören engelli çocuk ve gençlerin yaptığı resimlerden oluşan sergi Karşıyaka Öğretmenevi Lokalinde izlenime sunuldu. Serginin açılış törenine İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatma Naciye Can Muğan, Karşıyaka Milli Eğitim Şube Müdürü İlhami Dağlargüler, Karşıyaka RAM Müdürü Mürvet Bakır, Özel Eğitimciler Derneği Genel Başkanı Ercan Karaca, Karşıyaka Halk Eğitim Müdürü Ebru Yücel, Karşıyaka Öğretmenevi Müdürü İsmail Çam, Eraslan Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Eraslan ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende etkinlik kapsamında yapılan “Sanat Engel Tanımaz” konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ardından Karşıyaka RAM Müdürü Mürvet Bakır, Eraslan Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Eraslan’a sergiye yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür plaketi verdi.