Eraslan Vakfının Katkılarıyla Özel Ege Kermesi Bornova Büyükpark’ta

07.12.2015 10:59:00

Eraslan Vakfı ve Özel Ege Lisesi Okul Aile Birliğinin birlikte yola çıktıkları “Dost Markete Destek Kermesi” Bornova Büyükpark’ta ve Özel Ege Lisesi okul bahçesinde gerçekleştirildi. Kermesteki her türlü hazırlığın yapılması konusunda büyük ilgi gösteren Özel Egeli veliler, birbirinden güzel ikramları ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla satışa sundu.  Lise Müdürü Aylin Musluoğlu ve İlköğretim Kurumu Müdürü Sibel Şenol kermes esnasında veli ve öğrencilerimizi yalnız bırakmadı.

Kızılay ve Bornova Belediyesinin birlikte yürüttüğü “Dost Market”  projesinde olanakları sınırlı ailelere, kendilerine tanınan kredi miktarı kadar bu marketten karşılıksız alış veriş imkânı sağlamaktadır. 2014-2015 öğretim yılında da toplum hizmeti çalışmalarımızla desteklediğimiz markette Eraslan Vakfı ve Özel Ege Lisesi reyonu bulunmakta, okulumuz öğrenci ve velileri ile vakfımızın sağladığı bağışlarla bu reyonda gıda ve temizlik ürünleri satışa sunulmaktadır.