Genç KİTVAK Gönüllülerinden Gıda Kermesi

27.04.2017 18:08:00

Eraslan Vakfının desteği ve Genç KİTVAK çatısı altında gönüllü olarak çalışan Özel Ege Lisesi öğrencileri ile velilerinin katkılarıyla Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi yerleşkesindeki Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİTVAK) Konukevinde yapılacak Eraslan Vakfı Kütüphanesi yararına “Gıda Kermesi” düzenlendi. Okulumuzun lise konuk salonunda gerçekleşen kermeste, öğrencilerimizin evlerinde yaptıkları pasta, kek, kurabiye ve börekten oluşan tatlı ve tuzlu yiyecek çeşitleri yer aldı. Kermes, öğretmenler ve öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Etkinlikte emeği geçen Genç KİTVAK gönüllülerine, velilerimize ve kermese desteğini esirgemeyen Eraslan Vakfına teşekkür ederiz.