Özel Ege Lisesi 25. Dönem Mezunları Kep Giydi

16.05.2016 12:46:00

Özel Ege Lisesinden 2015-2016 öğretim yılında mezun olacak 112 öğrenci kendileri için düzenlenen Kep Giyme ve Diploma Töreni’ne katıldı. 13 Mayıs 2016 Cuma günü saat 18.30’da okulumuz Yüksel Eraslan Kültür Merkezinde başlayan muhteşem tören mezuniyet coşkusuna sahne oldu.

Özel Ege Lisesini birincilikle bitiren Simge Bender’e temsili diplomasını Özel Ege Lisesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Eraslan verirken, başarılı öğrenci Okul Müdürü Aylin Musluoğlu ile yaş kütüğüne plaket çaktı. 97.13 ortalamayla okul birincisi olan Bender’in ardından, 97.03 ortalamayla Hasancan Çevik okul ikincisi, 95.89 ortalamayla Alper Bilgin okul üçüncüsü oldu.

Eraslan Vakfı bursiyerleri olan öğrencilere Vakfın Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Eraslan başarı belgesi ve ödüllerini verdi.

Yaklaşık 850 kişinin katıldığı 25. Kep Giyme ve Diploma töreninde her öğrenciye ailesi için salonda bir kontenjan ayrıldı. Salonda yer bulamayan konuklar için bahçeye LED ekran kuruldu. Törene katılamayan öğrenci yakınları için ise internet üzerinden canlı yayın yapıldı.