Özel Ege Lisesi Öğrencilerinin Resim ve Seramik Sergisi İzmir’i Geziyor

01.02.2016 11:29:00

Eraslan Vakfının katkılarıyla Özel Ege Lisesi öğrencileri tarafından Genç KİTVAK etkinlikleri kapsamında hazırlanan Resim ve Seramik Sergisi görücüye çıktı.

Özel Ege Lisesi, öğrencilerinin akademik ve sosyal açıdan donanımlı bireyler olarak yetişmesi kadar onların topluma yararlı bireyler olarak da yetişmelerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği etkinlikler öğrenci ve velilerden büyük ilgi görüyor.

İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinde gerçekleştirilen törende öğrenciler tarafından açılan “Özel Ege Lisesi Öğrencilerinin Resim ve Seramik Sergisi İzmir’i Geziyor” temalı sergide;  Özel Ege Lisesi Kurucu Temsilcisi Yansı Eraslan, Eraslan Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Eraslan, KİTVAK Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Suat Çağlayan, KİTVAK Yönetim Kurulu Üyesi İklil Ulueren, Genç KİTVAK Başkanı Kerim Eraslan, Özel Ege Lisesi eğitim yöneticileri, öğrenci ve öğretmenleri ile veliler hazır bulundu.

Özel Ege Lisesi Görsel Sanatlar Bölümü öğretmenlerinin rehberliğinde, öğrencilerin hazırladıkları resim ve seramik sergisi 2016 yılı içinde İzmir’in farklı kültür merkezlerinde izlenime sunulacak. Sergiden elde edilecek  tüm gelir Kemik İliği Transplantasyon ve  Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfına  (KİTVAK) bağışlanacak.

Sergi açılışında mini bir gitar ve keman dinletisi sunan Genç KİT-VAK Başkanı Kerim Eraslan, Genç KİTVAK gönüllüleri Nazım Kaan Metli ile Yaren Bozar izleyicilerden büyük alkış aldı.

Eraslan Vakfının katkılarıyla KİTVAK yararına, Genç KİTVAK etkinlikleri kapsamında İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinde açılan sergi 15 Ocak 2016 tarihine kadar izlenebilecek.

“Özel Ege Lisesi Öğrencilerinin Resim ve Seramik Sergisi İzmir’i Geziyor” temalı serginin sonraki programı; 27-29 Şubat 2016 Ekol Sanat Galerisi (Çiğli), 7-18 Mart 2016 İzmir Ticaret Odası (Alsancak), 21-25 Mart 2016 Yaşar Üniversitesi Sergi Salonu (Bornova), 4-10 Nisan 2016 Ege Bölgesi Sanayi Odası (Alsancak).

Bu anlamlı ve görkemli çalışmanın gerçekleşmesini sağlayan öğretmen ve öğrencilerimizi kutlar, teşekkür ederiz.