Özel Ege’de 18. Okul Şenliği

14.05.2016 11:42:00

Özel Ege Lisesinin geleneksel okul şenliği Eraslan Vakfının katkılarıyla 18. kez kapılarını açtı. Öğrencilerin, öğretmenlerin ve ailelerin coşkusuna sahne olan şenliğimizde bir arada olmanın mutluluğu yaşandı. Öğrencilerin gösterileri ile başlayan şenlikte çocuklarımız eğlenceli açık hava oyunları, kum boyama, yüz boyama, balon şişirme, oyun parkurları gibi pek çok etkinlikle doyasıya eğlenme fırsatı yakaladı. Lise orkestramız ve halk oyunları ekibimizin de seyirci karşısına çıktığı etkinlikte performanslar beğeniyle izlendi.

18. Özel Ege Lisesi Şenliği’nde İzmir’in tanınmış gruplarından Sunshine Band sahne alarak birbirinden güzel şarkılarla konuklara keyifli anlar yaşattı.

Coşku içinde eğlenmesini bilen öğrenci ve velilerimiz bir yandan da toplum hizmeti çalışması yapmayı ihmal etmedi. Şenlikte, Okul Aile Birliği açtığı stantla yıl boyunca hazırladıkları el işi ve hediyelik eşyaları satışa sunarak genç ve çocukların tedavilerine yardımcı olmaya çalıştı. Daha fazla sayıda öğrencinin nitelikli eğitimden yararlanması adına başta eğitim olmak üzere sağlık, kültür, sanat ve spor alanındaki faaliyetlere destek olan Eraslan Vakfı da şenlikte yerini aldı. Yemek ve Pasta Kulübü öğrencilerimizin hazırladıkları iştah açıcı kurabiyeler öğrencilerimiz tarafından vakıf yararına satışa sunuldu. Okulumuz yine bir toplum hizmeti çalışması olarak İzmir’in önemli sivil toplum kuruluşlarından KİTVAK’ı etkinlikte stant açması için okula davet etti. Özel Ege Lisesi öğrencilerinden oluşan Genç KİTVAK tüm etkinliklere destek oldu.

Keyifli bir gün geçirdiğimiz şenliğimize katılan tüm çocuklarımıza ve ailelerimize; farkındalık yaratmaya çalışan toplum hizmeti gönüllüsü güzel insanlara ve emeği geçen herkese Özel Ege Lisesi olarak teşekkür ederiz.