Özel Egeli Resim ve Seramik Sanatçılarının Eserleri İZTO’da

09.03.2016 17:07:00

KİTVAK’a Sanatla Destek Sürüyor

Özel Ege Lisesi öğrencilerinin toplum hizmeti çalışmaları kapsamında KİTVAK’a destekleri sürüyor. Eraslan Vakfının katkılarıyla Özel Ege Lisesi öğrencileri tarafından Genç KİTVAK etkinlikleri kapsamında hazırlanan Resim ve Seramik Sergisi’nin üçüncü ayağı İzmir Ticaret Odası (İZTO) Sergi Salonunda izlenime sunuldu.

“Özel Ege Lisesi Öğrencilerinin Resim ve Seramik Sergisi İzmir’i Geziyor” temalı sergi açılışını lise öğrencileri yaptı. Törende Özel Ege Lisesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Eraslan, Kurucu Temsilcisi Yansı Eraslan, Eraslan Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Eraslan, Özel Ege Lisesi eğitim yöneticileri, öğrenci ve öğretmenleri ile veliler hazır bulundu. Akademik ve sosyal açıdan donanımlı bireyler olarak yetişirken topluma yararlı kişiler olmak için de çaba gösteren öğrencilerin sergisi, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Açılışta mini resitaller sunan Genç KİTVAK’lı Özel Ege Lisesi öğrencileri İdil Karagöz (Gitar) ve Destina Karpat (Yan Flüt) birbirinden güzel eserler seslendirdi.

Özel Ege Lisesi Görsel Sanatlar Bölümü öğretmenlerinin rehberliğinde ana sınıfından lise son sınıfa kadar çok sayıda öğrencinin katılımıyla hazırlanan sergi, 18 Mart 2016 tarihine kadar İZTO Sergi Salonunda gezilebilecek. Sergiden elde edilen tüm gelir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi içinde yapımı devam eden KİTVAK Hasta ve Hasta Yakınları Konuk Evinin tamamlanmasına yardımcı olmak amacıyla KİTVAK’a bağışlanacak.