Özel Egeli Sanatçıların Eserleri İTB’de

06.04.2017 14:35:00

Eraslan Vakfının katkılarıyla Özel Ege Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan Resim ve Seramik Sergisi’nin bu yıl sanatseverlerle ilk buluşması İzmir Ticaret Borsasında (İTB) gerçekleşti.Öğrencilerimizin Görsel Sanatlar Bölümü rehberliğinde hazırladıkları “Özel Ege Lisesi Öğrencilerinin Resim ve Seramik Sergisi İzmir’i Geziyor” temalı serginin açılış törenine Özel Ege Lisesi Kurucu Temsilcisi Yansı Eraslan, Eraslan Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Eraslan, İlköğretim Kurumu Müdürü Sibel Şenol, Finans ve Operasyon Yönetmeni Necla Sabuncu, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı. Özel Egeli sanatçıların hazırladıkları eserler ziyaretçilerin beğenisini topladı. Açılışta müzik dinletisi yapan Özel Ege Lisesi öğrencileri Ata Karavelioğlu, İrem Gülhan Alkan, Berke Karaca ve Cenker Öztin izleyicilerden büyük alkış aldı. Birbirinden güzel 127 eserin yer aldığı sergi, 7 Nisan 2017 Cuma gününe kadar gezilebilecek.

Açılış töreninin ardından Özel Egeli öğrenciler, İzmir Ticaret Borsası Pamuk Salonunda 1891 yılında kurulan İzmir Ticaret Borsası hakkında bilgi aldı.

Sergide emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz. İzmir Ticaret Borsasının Yönetim Kurulu başta olmak üzere tüm çalışanlarına sergimize verdikleri destek ve öğrencilerimize gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ederiz.