Vakfımız İki Hayata Dokundu

29.08.2015 16:58:00

Eraslan Vakfı sağlığı elverişsiz olan iki kişinin yardımına koştu. Vakfımız, Manisa Turgutlu’da yaşayan ve ALS bulgusu konmuş Aytaç Küçük ile İstanbul’da yaşamını sürdüren Berkant Şahan’ın ihtiyaç duyduğu medikal malzemeleri temin ederek, onların hayatını bir nebze olsun kolaylaştırmaya çalıştı.

ALS tanısı konan Aytaç Küçük’e 3 motorlu hasta yatağı ve havalı yatak satın alan vakfımız ortopedi hastası Berkant Şahan'ın da eğimli sandalye, baş desteği ve korse ihtiyacını giderdi.

Eraslan Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Eraslan, vakfın olanakları ölçüsünde ihtiyaç sahiplerine yardımcı olabilmek amacıyla çalışmalarını yürüttüğünü ve insanlığın ortak sorunu olan sağlık, eğitim, çevre sorunları gibi konulara herkesin ilgi göstermesini arzu ettiğini dile getirdi.